Spor

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Eric Bailly için Trabzonspor iddiası

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da defans ve orta sahaya takviye yapacak

26 Aralık 2023 10:12

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Eric Bailly için Trabzonspor'un devreye girdiği iddia edildi. Eric Bailly'yi çok beğeen teknik direktör Abdullah Avcı'nın ekonomik şartların uyması halinde bu transfere onay verdiği öne sürüldü.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da defans ve orta sahaya takviye yapacak. Bordo mavililerin stoper konusunda radarına sürpriz bir isim girdi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın, Beşiktaş’ın geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bıraktığı Eric Bailly için olumlu görüş belirttiği ve Fildişili oyuncuyu çok beğendiği öğrenildi.

Af kararı çıksa dahi Beşiktaş’ta devam etmeyeceği konuşulan  Bailly’nin isteyeceği maaş ve kontrat süresi bu transferde belirleyici nokta olacak.

Beşiktaş’ın, kalan alacaklarının ödenmesi halinde Bailly’yi serbest bırakmaya hazır olduğu belirtilirken; geçtiğimiz günlerde tecrübeli stoperin adı Villarreal’le de anılmıştı.

Beşiktaş ile sezon başında 2 milyon 250 bin Euro maaş karşılığında anlaştığı belirtilen Bailly için Trabzonspor cephesi nabız yokluyor.