Dünya

Bavulunuzu hafif tutun: Çıplaklar gemisi, 2025'te Miami'den denize açılacak

03 Mayıs 2024 13:51

T24 Dış Haberler

Tatile çıkarken yanınıza ne almanız gerekir? Eğer Bare Necessities isimli seyahat şirketiyle bir gemi yolculuğuna çıkıyorsanız bavulunuzu hafif tutabilirsiniz.

Düzenlediği çıplak gemi turlarıyla niş seyahatleri seven insanlar arasında tanınan Bare Necessities, Norwegian Cruise Line ile bir "çıplaklar cruise turu" yapmak için anlaşmaya vardı. Miami'den kalkıp Karayipler'i gezecek olan 295 metrelik Norwegian Pearl isimli gemi, Şubat 2025'te yola çıkacak. 

Daha önce 75'ten fazla çıplaklar gemi turu organize ettiği belirtilen Bare Necessities, "Her zaman olduğu gibi istediğinizi GİYMEME lüksü elinizde olacak" ifadelerini kullanacak. 

Yolcular geminin özel restoranlarının bahçelerinde ve açık alanlarının tamamını çıplak olarak kullanabilecek. Yolcuların biletine dahil olan yemek alanında ise yolcuların kıyafet giymesi zorunlu olacak. 

Yolculuk boyunca insanların rızası alınmadan fotoğraf çekilmesi yasak olacak. 

Öte yandan açık büfe alanlarında ve havuz kenarında yolculardan çıplaklarsa oturdukları yerlere havlu sermeleri istenecek. Geminin limanda olduğu zamanlarda da yolcuların güverteye giyinik çıkması istenecek.