Gündem

Barış Yarkadaş'tan İyi Parti kulisi: İstifa etmesi beklenen kişiyi açıkladı

17 Kasım 2023 09:30

Yerel seçimde her ilde ittifaksız aday çıkarma kararı alan İyi Parti'de peş peşe istifalar sürerken, eski CHP Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, "Yüksel Arslan’ın da istifası bekleniyor" dedi. 

TV100'de yayımlanan "Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık"ta İYİ Parti kulisi aktaran Barış Yarkadaş, 'önümüzdeki günlerde başka milletvekillerinin daha istifa edeceği'ni iddia etti.

Aktaş'ın "İYİ Parti dağılıyor mu? Bu çok ağır bir eleştiri mi olur?" sorusu üzerine Yarkadaş "Az önce İYİ Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı Aylin Anıl Arslan istifa etmiş. İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı, Aylin Anıl Arslan Partisinin 81 ilde seçimlere ittifaksız girme kararına tepki göstererek partisinden istifa ettiğini duyurdu. Önümüzdeki günlerde başka milletvekilleri daha istifa edecek. Ankara’daki bir milletvekili de istifa edecek. Yüksel Arslan’ın da istifası bekleniyor" ifadelerine yer verdi.

Kimler istifa etti?

Bahadır Erdem, Durmuş Yılmaz, Nebi Hatipoğlu, Adnan Beker, Mesut Yılmaz, Aylin Anıl Arslan istifa edenler arasında. 


TIKLAYIN - Akşener: İyi Parti'de yurt dışına çıkarılan bir paradan söz ediliyor, istifalar sürecek

TIKLAYIN - Kulis: Akşener'in CHP yeni yönetimine işbirliği kapılarını kapatması parti içindeki krizi derinleştirecek, istifalar artabilir!

TIKLAYIN - İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem istifa etti: Mevcut kazanımların riske atılmasını kabul etmem mümkün değil

TIKLAYIN -Durmuş Yılmaz İyi Parti’den istifa etti: Tüm beklentilerim sıfırlandı