Seçim 2023

Bakan Kasapoğlu: 28 Mayıs'ta son vuruşu yapacaksınız

24 Mayıs 2023 22:13

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "14 Mayıs'ta tüm oyunları bozdunuz. Şimdi uzatma dakikalarındayız ve inşallah 28 Mayıs'ta son vuruşu yapacaksınız" dedi.

Kasapoğlu, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimi öncesi, Balıkesir'in Gönen, Bandırma, Manyas ve Susurluk ilçelerini ziyaret etti. Susurluk İlçe Başkanlığı önünde toplanan partililere seslenen Bakan Kasapoğlu, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Bakan Kasapoğlu, "Daha önce burada birtakım sözlerimiz olmuştu. O sözlerimizi birer birer yerine getirdik. Gençlik merkezi, stat gibi yaptığımız yerleri görünce hem duygulandım hem gurur duydum. Sizlere hizmet etmek bizim için bir onur. Rabbim lütfetti, sizlere hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Bundan sonra da sizden aldığımız güçle hizmete devam edeceğiz. Milletimize hiçbir zaman tepeden bakmadık. Milletin iradesi neyse baş tacıdır dedik. 14 Mayıs'ta tüm oyunları bozdunuz. Şimdi uzatma dakikalarındayız ve inşallah 28 Mayıs'ta son vuruşu yapacaksınız" dedi.