Gündem

Armağan Çağlayan paylaşmıştı, İsmail Küçükkaya da isyan etti: Sahtekarlık, montaj!

12 Mart 2024 10:46

Gazeteci İsmail Küçükkaya, program yapımcısı Armağan Çağlayan’ın da geçen gün tepki gösterdiği, dolandırıcıların fotoğraf ve seslerini kullanarak verdikleri reklama sitem etti.

Armağan Çağlayan’ın “Lütfen itibar etmeyiniz, paranıza sahip çıkınız. Hiçbir yatırım şirketiyle böyle bir reklam anlaşmam yoktur. Bilginize” açıklamasını hatırlatan Küçükkaya, şunları söyledi:

“Kaçıncı oldu. Dün akşam yine avukatımı aradım. Yapay zekâ ile sesimiz, görüntümüz bindiriliyor, dolandırıcılık, yok şuraya yatırım yapan falan böyle bir şey olabilir mi arkadaş! Kolay yoldan para kazanamazsın. Alın teri harcayacaksın. Armağan Çağlayan da şimdi en son dolandırıcılıktan bahsediyor. İkimizi güya bir programda buluşturmuşlar, sahtekarlık, montaj fotomontaj bir şeyler. Biz güya tartışmışız onunla. Sonra tıklıyorsun hop yakalandın dolandırıcılara.”

Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından şöyle yazmıştı:

"Benim ve @KucukkayaIsmail’nın isimlerini ve fotoğraflarını kullanarak Doğa Yatırım isimli bir şirket dolandırıcılık yapmaktadır. Benim de önüme sponsorlu reklam olarak düştüğünde gördüm. Lütfen itibar etmeyiniz, paranıza sahip çıkınız. Hiçbir yatırım şirketiyle böyle bir reklam anlaşmam yoktur. Bilginize.

Bu arada dün Anadolu Adliyesi’ne tedbir kararı için çalıştığım hukuk bürosunun sahibi @necip_senel başvurdu. Ve Anadolu Adliyesi savcısı tedbir isteğimizi reddetti. Sanırım insanlar dolandırılsın istiyorlar! Anlamak mümkün değil!”