Medya

Armağan Çağlayan, CHP'yi eleştirdi: Sizin işiniz halktan oy alabilecek bir genel başkan seçmek olmalı!

17 Eylül 2023 18:50

Ünlü program yapımcısı ve avukat Armağan Çağlayan, CHP'deki kongre sürecini ve genel başkanlığa adaylık sürecini eleştirerek, "Halkın sesini duyuyor musunuz?" diye sordu.

CHP İl Kongreleri devam ediyor. Bu süreçte Grup Başkanı Özgür Özel ve Değişim Hareketi'nden Öysan Öymen de genel başkanlığa adaylıklarını açıkladı.

CHP'deki değişim tartışmaları ve kongre süreci kamuoyunun da yakın takibinde. Aynı zamanda eleştiri oklarının da merkezinde. 

program yapımcısı ve avukat Armağan Çağlayan da partiye eleştiri sunanlardan. Bugün ve dün ilk kongrelerinde yaşanan tartışmalara ve adaylık sürecinde yaşananlara gönderme yapan Çağlayan, CHP'yi ve Genel Başkan Kılıçdaorğlu'nu eleştirdi. 

X'te paylaşım yapan Çağlayan, şunları yazdı:

"CHP kongrelerinde delegeler değişime karşı direniyorlar ya, bunu hiç anlamıyorum! Siz Genel Başkanınızı seviyor olabilirsiniz, dürüst, güvenilir, iyi insan olabilir. Delege çoğunluğuyla yine seçilebilir. Peki genel ve yerel seçimlerde sadece delegeler mi oy kullanacak? Halkın sesini duyuyor musunuz? Bence duymuyorsunuz! Sizin işiniz halktan oy alabilecek bir genel başkan seçmek olmalı! Kendi adıma söyleyeyim, 6’lı masada bulunan hiçbir liderin ne dediğiyle, ne yaptığıyla, ne yapacağıyla ilgilenmiyorum!"