Gündem

Ankara'da eğlence merkezinde garsonların darbettiği iddia edilen Doğan Öztürk yaşamını yitirdi

Olayla ilgili 15 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü, eğlence merkezi de mühürlendi

21 Ekim 2022 19:15

Ankara'da bir eğlence merkezinde, garsonların darbettiği iddia edilen Doğan Öztürk (44) hayatını kaybetti, olayla ilgili 5 şüpheli tutuklandı.

Olay, 2 gün önce sabaha karşı Çankaya'da bulunan bir eğlence merkezinde meydana geldi. Doğan Öztürk, iddiaya göre, gece saatlerinde gittiği eğlence merkezinde sahneye çıkarak oyun oynadı. Garsonlar, başka müşterilerin de oynamak istediğini söyleyerek, bir süre oynayan Öztürk'ü sahneden indirmek istedi. Ancak Öztürk, sahneden inmek istemedi. Bunun üzerine garsonlar, Öztürk'ü mekandan çıkardı. Burada yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre garsonlar, Öztürk'ü darbetmeye başladı. Daha sonra eğlence merkezi dışına bırakılan Öztürk, oturduğu yerde yığılıp kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Öztürk'ün hayatını kaybettiğini tespit etti.

5 şüpheli tutuklandı 

Polis ekiplerinin incelemesi sonucu kavgaya karışan 15 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü, eğlence merkezi de mühürlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 6 şüpheli serbest bırakıldı, 9 şüpheli ise adliye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından 9 şüpheli, 'kasten yaralama sonucu ölüme neden olma' suçlamasıyla tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden 5'i tutuklanırken, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)