Gündem

Ankara’da 1 Mayıs kutlamaları: Gruplar, Tandoğan Meydanı'na yürüyor

Ankara'da sendikalar, dernekler, odalar, siyasi partiler, gençlik örgütleri ve baro üyeleri ile yurttaşlar; 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Ulus'taki Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde toplanarak, yağmur altında, kutlamanın yapılacağı Tandoğan Meydanı'na yürüyüşe geçti

01 Mayıs 2024 13:31

Ankara'da sendikalar, dernekler, odalar, siyasi partiler, gençlik örgütleri ve baro üyeleri ile yurttaşlar; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Ulus'taki Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde toplanarak, yağmur altında, kutlamanın yapılacağı Tandoğan Meydanı'na yürüyüşe geçti.

DİSK İç Anadolu Bölge Temsilciliği, KESK Ankara Şubeler Platformu, TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, Ankara Tabip Odası ve Ankara Diş Hekimleri Odası tarafından yapılan çağrı ile saat 12.00'de AKM önünde toplanan emekçiler, Tandoğan (Anadolu) Meydanı'na yürüyüşe başladı.

Ankara'da yağmur altında ellerinde taleplerini dile getiren dövizlerle yürüyen emekçiler, "Her Yer Taksim Her Yer Direniş", "Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam" sloganları atarak meydana ilerliyor.

TIKLAYIN | 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı: Güvercinler, polisler ve barikatlar...

TIKLAYIN | İstanbul’da 1 Mayıs düzenlemesi: Yollar kapatıldı, otoparklar boşaltıldı, toplu ulaşımda kısıtlama da başladı!

TIKLAYIN | 1 Mayıs’ın tarihi: Nasıl “işçi bayramı” oldu?