Spor

Alperen Şengün'e nazar değdi; parkeyi tekerlekli sandalye ile terk etti

Alperen, bu maçta 14 sayı, 6 ribaunt, 2 asist ve 2 top çalma ile oynadı

11 Mart 2024 09:29

NBA'de Houston Rockets'ın deplasmanda Sacramento Kings'i 112-104 mağlup ettiği karşılaşmada Alperen Şengün'den kötü haber geldi.

NBA'de Houston Rockets'ın parlayan yıldızı Alperen Şengün, Sacramento Kings ile oynanan maçın sonlarına doğru sakatlık yaşadı. Maçın bitimine 40 saniye kala bir hücum sırasında blok yapmaya çalışırken ayağını burkarak sakatlanan Şengün, maçı tekerlekli sandalye ile terk etmek zorunda kaldı. Çok üzgün olduğu görülen Alperen, bu maçta 14 sayı, 6 ribaunt, 2 asist ve 2 top çalma istatistikleriyle oynadı. Houston Rockets, maçı 112-104 kazandı.

Koç Ime Udoka: Galibiyetteki en büyük pay O'nun

Ime Udoka yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bunu görmekten nefret ediyoruz. Alperen savunmaya koşarken rakibini durdurmak için bir hamle yaptı. Bence deplasmandaki en iyi galibiyetlerimizden biri. Onun çok büyük bir payı vardı. Orada neler olduğunu göreceğiz. Spekülasyon yapmaktan nefret ediyorum. Bileğinin üzerine kötü bir şekilde düşmüş gibi gözüküyordu."

Takım arkadaşı Fred VanVleet: Umarım temiz çıkar

Alperen Şengün'ün takım arkadaşı Fred VanVleet ise "Sakatlıklar oyunun bir parçası. Takım arkadaşlarınızın, özellikle bunu daha önce yaşamamış gençlerin bu durumla karşı karşı kaldığını görmek her zaman zordur. Sert ve korkutan bir sakatlık. Umarım tüm kontroller temiz gelir" dedi.

MR'ı çekilecek

ESPN'in aktardığı bilgiye göre, Alperen Şengün'ün bugün hem sağ dizinden hem de ayak bileğinden MR çekilecek.