Spor

Alman devi, Sacha Boey'a talip oldu

Sacha Boey bu sezon Galatasaray formasıyla 26 resmi maçta 2 asist yaptı

17 Nisan 2023 09:34

Avrupa kulüplerinin transferdeki gözdesi Sacha Boey’a Borussia Dortmund talip oldu. Alman devi, 1,5 milyon euro gelir hedeflenen Fransız sağ bek için transfer teklifi hazırlığında.

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey, sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla Avrupa'nın dev takımlarının radarında. 22 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için devreye giren son kulübün Alman ekibi Borussia Dortmund olduğu öğrenildi. Dortmund'un teknik direktörü Edin Terzic'in Fransız sağ bek çok beğendiği ve alınması yönünde olumlu rapor vermesinin ardından harekete geçen Dortmund'un Boey için teklif hazırlığında olduğu ifade ediliyor.

Sezon sonu Boey için resmi teklif alması beklenen Galatasaray yönetiminin de performansıyla dikkat çeken Sacha Boey için 15 milyon euro ve üzeri teklifleri değerlendirmeye alması bekleniyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 26 resmi maçta forma giyen Boey, bu karşılaşmalarda takımına 2 asistlik skor katkısında bulundu. Fransız yıldızın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. (Takvim)