Spor

Alman devi, kulübü Atletico Madrid ile anlaşma sağladı ancak Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'yi istiyor

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Çağlar Söyüncü'ye Borussia Dortmund talip olurken Söyüncü, Fenerbahçe'yi istediğini ifade etti

24 Ocak 2024 12:56

Ara transfer döneminde savunmasına İtalyan yıldız Leonardo Bonucci'yi transfer eden Fenerbahçe, milli oyuncu Çağlar Söyüncü'yü de kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. İspanyol ekibi Atletico Madrid'den ayrılması gündeme gelen tecrübeli oyuncu için Alman devi Borussia Dortmund'da devrede. 

Çağlar, Fenerbahçe dedi

Almanya basınından Derwesten'in haberine göre; Dortmund, Çağlar'ın kulübü Atletico Madrid ile anlaşmaya varsa da milli stoper, İspanyol ekibine tercihinin Fenerbahçe olduğunu net bir şekilde iletti.

Porto'yu da istemedi

İtalyan Tuttomercato, Portekiz devi Porto'nun da Atletico Madrid ile el sıkıştığını ancak 27 yaşındaki başarılı savunmacının 'Sarı-Lacivert' ısrarından dolayı transferin ertelendiğini iddia etti.

Atletico Madrid, Sevilla maçından sonra sildi

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'e transfer olduğundan beri tüm kulvarlarda yalnızca 213 dakika sahada kalabildi. Milli oyuncu Sevilla ile oynanan maçın 4. dakikasında kırmızı kart gördükten sonra takımda bir daha şans bulamadı.

Fenerbahçe, Çağlar'ı kiralık istiyor

Fenerbahçe, kiralama bedelini iki yıla yaymak istiyor. Atletico Madrid ise sezon sonuna kadar tüm parayı almanın peşinde.

Porto ve Fulham peşin ödeme sundu

Çağlar Söyüncü'yü isteyen Porto ve Fulham'ın kiralama ücretini peşin vermeyi kabul etmesi nedeniyle İspanyol kulübü şu ana kadar bu konuda geri adım atmadı.