Gündem

Ali Koç'tan Abdulkadir Selvi'ye: Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın!

06 Ocak 2024 13:07

Suudi Arabistan'da oynanamayan Süper Kupa maçının yankıları sürerken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi’nin Fenerbahçe’yi hedef alan yazısı ile ilgili “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” dedi.
 
29 Aralık'ta Riyad'da oynanması plananlan Süper Kupa finali, Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının Atatürk tişörtü ve pankartıyla sahaya çıkmalarına izin verilmemesi üzerine ertelenmişti. Olay gündeme bomba gibi düşerken, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de Koç'u, Fenerbahçe'yi eleştiren bir yazı yazmış ve "Suudi Arabistan’da oynanacak olan maçta bula bula, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ’cülerin kullandığı, 'Yurtta sulh cihanda sulh' sözü mü bulundu?" demişti.
 
Dün katıldığı canlı yayında maç günü yaşananları anlatan Ali Koç, Selvi'nin yazısına da yanıt verdi. 
 
Koç, "Yurtta sulh cihanda sulh pankartımızı FETÖ’ye bağlıyorlar, ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun" İfadelerini kullandı.
 
Ali Koç, Selvi'nin 2013 yılında Fethullah Gülen'e ithaf ettiği ve Yeni Şafak gazetesinde yazdığı "Hocam Türkiye'ye dön artık" başlıklı yazısını hatırlattı.

Ali Koç, Riyad'daki Süper Kupa krizini anlattı: Federasyon 180 derece döndü; Atatürk pankartı için “Dışişleri’nden cevap bekliyoruz” denildi