Gündem

Akşener nikâh şahidi oldu: İnşallah hayırlı evlatlarınız olur, sayısına karışmıyorum

09 Temmuz 2023 12:37

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Sedat Aksakallı'nın kızı Selen Aksakallı'nın nikâh şahitliğini yaparak, yeni evli çifti tebrik etti. Akşener, çifte "hayırlı evlat" sahibi olmalarını dileyerek "Sayısına karışmıyorum. Canınız ne isterse o olur elbette" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Sedat Aksakallı'nın kızı Selen Aksakallı ile Ali Güdücü'nün, Ankara'da bir otelde düzenlenen düğününde nikah şahitliği yaptı.

“Türkiye’ye aşık, milletini seven evlatlar nasip olsun inşallah”

Yeni evli çifte mutluluklar dileyen Akşener, şunları söyledi:

“Allah ikisini de bir yastıkta kocatsın. Sevgi, saygı, sabır üçgeni çok önemli. Damat sabır senin, ikisi onun. Üçü hepinizin… Dolayısıyla iki anneniz, iki babanız oldu. İnşallah hayırlı evlatlarınız olur. Sayısına karışmıyorum. Canınız ne isterse o olur elbette. Ama hayırlı, Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun, devletinin yanında, Türkiye’ye aşık, milletini seven evlatlar nasip olsun inşallah.

Ben tek erkek çocuk annesiyim. Yıllardır nikah şahitliği yaparım. O nikah şahitliklerin hepsinde şöyle bir tablo var. Aynı Sedat Bey gibi kız babaları dokunsan ağlayacaklar. Erkek babaları, çok mutlu mesut. Zor tutarlar kendilerini gülmemek için. Kız anneleri mutlu ama gözler yaşlı. Oğlan anaları ilk defa görüyorum; genelde mutsuzdurlar ama çok mutlusun…

Benim tek oğlum var. Evlenirken bütün bunları bildiğim için kendime söz verdim, asla yanlış bir şey yapmayacağım diye. Oğlum, videoda çektirmiş beni. Tam nikâh yapılırken halim şöyle… Ayetel Kürsi okuyorum ama dokunsan ağlayacaksın. Üflüyorum çocuklara. Anneleriniz babalarınız gerçekten mutlular, siz de mutlu olun.”