Gündem

Ahmet Hakan: Rahmi Bey’in ricacı olması hayli cüretkâr bir tutum gibi geldi bana

Hakan, mektubun Özgür Özel değil de, İmamoğlu'na yazılmasını "manidar" bulduğunu söyledi

23 Ocak 2024 07:22

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, iş insanı Rahmi Koç'un İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yazdığı iddia edilen "Aylin Kotil'i Şişli'den aday gösteriniz" konulu mektubu değerlendirdiği yazısında, "Böyle bir ilçenin belediye başkan adayı için Rahmi Bey’in ricacı olması hayli cüretkâr bir tutum gibi geldi bana. Belki de Aylin Hanım’ı kıramamış, çok da ciddiye almadan öylesine bir mektup yazmıştır. Bilemiyorum" diye yazdı.

Mektubun Özgür Özel değil de, Ekrem İmamoğlu'na yazılmasını "manidar" bulduğunu kaydeden Hakan, "Böyle yapmasının iki nedeni olabilir: Ya partide asıl güç İmamoğlu’dur mesajı vermek istemiş olabilir ya da gücün İmamoğlu’nda olduğu kanısına kapılmış olabilir. Hangi şık doğru acaba? Bunu da bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...

TIKLAYIN - Fatih Altaylı: Böyle bir mektubun yazıldığının sızdırılması hem Rahmi Koç'a hem Aylin Kotil'e yapılmış bir komplodur

TIKLAYIN - Aylin Kotil'den Fatih Altaylı'ya soyadı tepkisi: "Hep aynı kadın düşmanlığı, hep aynı stratejik yönlendirmeler"