Spor

Abdullah Avcı: Oyun olarak kaybetmedik, skor olarak kaybettik

04 Şubat 2024 22:12

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş karşısında iyi bir oynadıklarını ancak kaybettiklerini söyledi. Avcı, "Bugünkü pozisyonla ilgili bilgi verirlerse sevinirim. O top dönüyor ve gol oluyor." dedi. Abdullah Avcı ayrıca transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Abdullah Avcı'nın sözleri:

Son haftalarda oynadığımız en iyi oyundu. Yapamadıklarımız ne dersen, topa sahip olduğumuz dönemlerde erken final pasları attık. Bazen topa sahip olduk atak sonuçlandırdık. Duran top organizasyonlarımız var. Hem ilk yarıda hem ikinci yarıda pozisyonlarımız var. Oyunu genel anlamdaki son haftalarda oynadığımız en iyilerdendi. Yeterli mi? Oyun olarak kaybetmedik, skor olarak kaybettik.

Hakem tepkisi

Beni biliyorsunuz, hakem hakkında hiç konuşmuyorum. 5 taneyi geçmez. Bir hakem seneler evvel bir hakem hata yapmış maçımızda. Hakem de formsuz, ben de formsuzum. Bu maçı ona bağlayamayız demiştim. Hakem arkadaşımız arayıp teşekkür etmişti. Geçen hafta 1-0 galibim, 46. dakika... Top tacın dışına çıkıyor, oyun devam ediyor, kırılma golü yiyorum. Zaten şu an dalgalı giden bir süreç... Hiçbir ses yok. Bugün penaltı pozisyonu. Sordum ben test etmek için. 44-45. dakika... Ben aynısını Fenerbahçe maçında, 3-2 kazandığımız maçta, şunu söyledim. 'Merak ediyorum, bilmiyorum, açıklama yaparlarsa çok iyi olur.' dedim. Mehmet Can'ın forması çıktı, penaltı ve devam etti. Fenerbahçe'ye penaltı verildi. Bugünkü pozisyon için bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. Bu top dönüyor gol oluyor. Devreye kırılma golüyle gidiyorum.

"Trabzonspor vazgeçmez"

Bu süreç biraz yorucu. Trabzonspor hiçbir zaman vazgeçmez, devam eder. Bugün geldiğimiz günden itibaren koyduğumuz hedeflerden şaşma yok. 1 haftada 3 maç... Bugün büyük bir takıma karşı, aynı süreci yaşayan, bizimle benzer zorlukları yaşayan, 3'üncü 4'üncülük yarışında olduğumuz Beşiktaş'a kaybettik.