Dünya

ABD'de 6 yaşındaki çocuk, komşusu kendisine beyzbol sopasıyla vurduktan 2 ay sonra öldü

Saldırgan, akıl sağlığı ile ilgili değerlendirmelerin de yer alacağı duruşmasını bekliyor

24 Ocak 2024 14:47

T24 Dış Haberler

ABD'nin Texas eyaletinde 6 yaşındaki bir çocuk, evinde komşusu tarafından beyzbol sopasıyla dövüldükten sonra, iki ay kaldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Şerif yardımcıları, 6 yaşındaki Jeremy Diaz'ın sabahın erken saatlerinde gerçekleşen bir saldırı sırasında kafatası kırıkları ve beyin şişmesi yaşadıktan sonra 11 Eylül'de hastaneye kaldırıldığını söyledi. 

Babası, "Hastanede onu kontrol ediyordum ve soluk bir yüz ve hareketsiz gözler fark ettim. Sonra kalbi durdu. Onu hayata döndürmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar" diye yazdı. 

Babası, 60 günden fazla mücadele eden oğlunun başkalarına kendisine davranılmasını istediği gibi davranan harika ve sevgi dolu bir çocuk olduğunu söyledi. 

39 yaşındaki komşu Daniel Logan şu anda bir çocuğu yaralamayla ve bir aile üyesine ölümcül silahla ağır saldırıda bulunmak suçlarıyla yargılanıyor.

Logan'ın avukatı Marc Chavez, CNN'e dualarının Jeremy'nin ailesi için olduğunu söylerken, "Durum yürek parçalayıcı. İddialar çok çirkin görünse de, özellikle ciddi akıl hastalıklarıyla ilgili konular araştırılırken, tüm gerçekler ortaya çıkana kadar herkesten yargısını saklı tutmasını istiyoruz." dedi 

Logan, akıl sağlığı ile ilgili değerlendirmelerin de yer alacağı duruşmasını bekliyor.