Dünya

3 gün 3 gece süren Hint düğününde sahne alan Rihanna'ya tepki yağdı

03 Mart 2024 09:57

T24 Dış Haberler

114 milyar dolarlık servetiyle Asya'nın en zengin insanı olarak bilinen Reliance isimli şirketin sahibi Mukesh Ambani'nin en küçük oğlu 28 yaşındaki Anant Ambani'nin düğününde Rihanna sahne aldı. 

1200 davetlinin katıldığı düğün töreninde, Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Facebook, Instagram, Messenger ve WhatsApp kuruluşu Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ve ünlü Bollywood yıldızları da yer aldı. 

Düğünde davetliler için 100 ayrı şef 500 farklı yemek menüsü hazırlarken, civar köylerde 51 bin kişiye yemek verildiği öğrenildi. 

Düğünde sahne alan Barbadoslu pop yıldızı Rihanna'nın 90 dakikalık performans için 6 milyon dolar aldığı iddia edilirken, sosyal medyada Rihanna'nın performansının beklentileri karşılamadığı yönünde eleştiri yorumları yazıldı. 

Rihanna'nın düğündeki performans görüntülerine, "Bu kadar paraya aileyi dolandırmış, Taylor Swift bile daha iyi performans sergilerdi" yorumları yazıldı. 

Rihanna'nın performans bitiminin ardından düğün törenine katılmadığı ve ekibiyle birlikte Hindistan'dan ayrıldığı öne sürüldü.