Nihal Candan tepkilere yanıt verdi: Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü, halen mama ile besleniyorum

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan, anoreksiya nervozaya yakalandığı gerekçesiyle tahliye edilmişti. Tahliyesinin ardından kuaföre giden ve röportaj veren Nihal Candan, "Ailem biraz moral olsun diye kuaföre götürmek istedi. 33 kiloya kadar düştüm. 37 kiloyu daha yeni gördüm. Ve hâlâ yemekte zorlanıyor ve mama ile besleniyorum" diye konuştu.

01 Mayıs 2024 09:02

17

NİHAL CANDAN TEPKİLERE YANIT VERDİ

27

Posta gazetesinden Alev Gürsoy'a konuşan Nihal Candan, kamuoyunda kendisine yönelik eleştirileri yanıtladı. Candan, "Herkes hata yapar da, insanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız? Terörist değiliz ki biz" ifadelerini kullandı.

37

Kardeşi ile birlikte "bizi dolandırdı" diyen bir tek mağdurun olmadığını kaydeden Nihal Candan, sosyal medyadan uzak kalmak istediğini söyledi.

47

Cezaevine girdikten sonra yemek yiyememeye başladığını söyleyen Nihal Candan, "Açlık grevi falan da değildi. Psikolojik olarak midem almadı ve hiç acıkmadım. Yemek görünce midem bulanıyordu. Bahar, ağzıma bir lokma zorla sokuyordu. Soda ile besleniyordum" diye konuştu.

57

Eşinin cezaevine girdikten sonra iki ay destek olduğunu, sonra bir daha gelmediğini kaydeden Candan, "Mutlu bir evliliğim vardı, 1 yıl oldu. 6 ayı cezaevinde geçti. Oradan da bir darbe yedim" dedi.

67

Seçil Erzan'la aynı koğuşu paylaşan Nihal Candan, "Seçil hanımın dosyası başından aşkın. Ona sabır diliyorum. İyi biri, bize kötülüğü dokunmadı. Onun dikkatsizliği yüzünden elim yandı. Ama kızamadım, ceza çekerken neden kızsın ki insan? Dilan Polat da yan koğuşumuzdaydı, avukata çıkarken gördüm" ifadelerini kullandı.

77

Sosyal medyadan para kazanmadığını savunan Nihal Candan, babasına akademik kariyer sözü verdiğini ve avukatlık yapacağını söyledi. (Kaynak: Posta)