Haberler

Sokak röportajında gurbetçi AKP'li vatandaşa 50 Euro'yu göstererek: "Sen 1 haftada, ben 1 saatte kazanıyorum"

"Geliyorum buraya bozduruyorum kral gibi yaşıyorum"

11 Ağustos 2022 14:34

"Tüylü Mikrofon" isimli YouTube kanalı tarafından yapılan sokak röportajında dünya devletlerinin Türkiye'yi bitirmek için kenetlendiğini söyleyen bir vatandaşa, Hollanda'dan gelen bir gurbetçi cebinden çıkardığı 50 Euro'yu gösterip "Sen bunun için bir hafta çalışıyorsun ben bunu 1 saatte alıyorum" dedi.

Geçinemeyen vatandaş artan gıda fiyatları, yakıt ve kira bedellerine, her gün ardı ardına gelen zamlara isyan etmeye devam ediyor. İnternette hızla yayılan bir sokak röportajında iktidarın ekonomi politikalarını savunan bir vatandaş ile gurbetçi olduğunu söyleyen başka bir vatandaş karşı karşıya geldi.

İktidarın elinden gelen her şeyi yaptığını savunan bir vatandaş "Dış güçlerin Türkiye'ye adım attırmadığını" ifade ederken, çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı.

Gelen tepkilerle birlikte araya giren bir vatandaş, Hollanda'dan geldiğini ve gurbetçi olduğunu belirtti. Cebinden 50 Euro çıkartıp gösteren gurbetçi, iktidarın politikalarını savunan adama "Ben bunun için bir saat çalışıyorum sen bir hafta çalışıyorsun, geliyorum buraya bozduruyorum kral gibi yaşıyorum, ayıp ayıp günah günah" diyerek yanıt verdi.

Bu video, sosyal medyada en çok izlenenler arasında yer aldı.