Ne Oluyor?

Seçime 1 gün kala Kaftancıoğlu T24'e konuştu: Her renk ve fikirden İstanbullu ile ittifakımız devam ediyor

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı

22 Haziran 2019 11:58

Seçimlere 1 gün kaldı. Propaganda yasakları saat 17:00'de sona eriyor.  YSK tarafından iptal edildiği için yenilenen İstanbul seçimi için seçmenlerin kaygısı sandık güvenliği.

CHP hazırlarını tamamladı mı, 200 bin kişinin sahada olması ne anlama geliyor? Sonuçlar nasıl kontrol edilecek?  Şirin Payzın'ın sorularını yanıtlayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sandık güvenliği için bütün tedbirleri aldıklarını, seçmenlerin her hangi bir sorun karşısında bina görevlilerinden destek isteyebileceklerini söyledi. Kaftancıoğlu "31 Mart'ta nasıl seçmen iradesine sahip çıktıysak, 23 Haziran'da da aynı şekilde çıkacağız. Ekrem İmamoğlu elinden alınan hakkını büyük oy farkıyla geri alacak" diye konuştu. 

Şirin Payzın'ın "Abdullah Öcalan'ın mektubunun Kürt seçmende bir etkisi oldu mu?" sorusunu da yanıtlayan Kaftancıoğlu "Her renk ve fikirden 16 milyon İstanbullu ile ittifakımız devam ediyor" sözleri ile yanıtladı. 

Kaftancıoğlu yoğun güvenlik önlemlerinin kimseyi korkutmaması gerektiğine de vurgu yaparak 23 Haziran'da İstanbulluların kucaklaşacağını söyledi.