Haberler

İzmir'de yola atlayan çocuğa araba çarptı; vatandaşlar "araçlar çok hızlı geçiyor, kasis istiyoruz" diyor

12 Aralık 2019 14:11

İzmir’in Bayraklı ilçesinde marketten çıktıktan sonra aniden yola fırlayınca çocuğa araba çarptı. Kazadan yara almadan kurtulan çocuğun babası İbrahim Anlazuk,"Araçlar, belediye otobüsleri çok hızlı geçiyor. Kızımın durumu çok iyi şu anda herhangi bir sıkıntısı yok. Herkesin başına gelebilir burada bu tarz sıkıntılar. Çocuğum bir saniye önce ya da sonra karşıya geçseydi çok büyük tehlike oluşturabilirdi. Buraya kesinlikle bir kasis istiyoruz" dedi. 

Kazaya tanık olan marketin işletmecisi Cemal Çitrak, "Kıl payı kurtuldu. Çocuk bakkaldan çıkarken arabayı görmedi, neredeyse altına alıyordu araba. Bu olaylar burada çok oluyor. Bu yolda özellikle gece saatlerinde araçlar yokuş aşağı çok hızlı iniyor. Biz buraya bir kasis yapılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Kaza esnasında markette bulunan Sinan Görür de, "Burası dolmuş ve otobüs güzergahı; ayrıca çevre yoluna bağlanan bir yol. Daha önce demirden bir barikat yaptılar; ancak bir süre sonra söküldü. Buraya betondan bir kasis yapsalar daha sağlıklı olur" diye konuştu.