Haberler

İşçilerden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde pankartlı protesto: “Emlak Konut ve YDA Group haklarımızı gasp etti”

"Tüm haklarımızı alıncaya kadar direneceğiz"

14 Ağustos 2022 16:53

Haklarının gasp edildiğini belirten bir grup inşaat işçisi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü trafiğe kapattı. Köprünün üzerinde pankart açan işçiler, “Biz yasal haklarımızdan vazgeçmiyoruz. Tüm haklarımızı alıncaya kadar direneceğiz.” dedi.

"Haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz"

Sözcü'nün haberine göre; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelen işçiler, köprüde “Emlak Konut ve YDA Group haklarımızı gasp etti” yazılı pankart açarak yolu trafiğe kapattı. Gasp edilen haklarını geri isteyen işçiler, “Emlak Konut, YDA haklarımızı gasp etti. Biz yasal haklarımızdan vazgeçmiyoruz. Tüm haklarımızı alıncaya kadar direneceğiz. Emlak Konut, YDA şunu iyi bilsin, istediğiniz kadar yasaklayın, istediğiniz kadar paralarımızı ödemeyin, istediğiniz kadar yasaklayın. Haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz. ” dedi.

İşçilerin eylem görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan İnşaat İş Sendikası, “FŞM Şantiyesinde Emlak Konut ve YDA Group'un üyelerimizin haklarını gasp etmesine karşı üyelerimiz ve sendika temsilcilerimiz köprüyü trafiğe kapattı.” ifadelerini kullandı.