Haberler

İmamoğlu'nun "Küçükken Tarık Akan gibi yakışıklı olur muyum diye düşünürdüm" sözlerine seyirciden yanıt: Maşallahın var!

14 Aralık 2019 17:09

Uğur Dündar'ın sunduğu Demokrasi Arenası programında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir seyirci arasında geçen diyalog izleyenleri güldürdü. 

Tarık Akan'ın anılması üzerine İmamoğlu, "Küçük yaşlarda izleyip onun kadar yakışıklı olur muyum diye düşündüğüm bir sanatçı" dedi. Bir seyirci ise İmamoğlu'nun sözüne karşılık olarak "Maşallahın var!" diyerek yanıt verdi. İmamoğlu da seyirciye "Bir tek sen öyle düşünüyorsunun" sözleriyle karşılık verdi.

Uğur Dündar, Tarık Akan'ın doğum gününün 13 Aralık'ta olduğunu hatırlatarak "Bir meydana adının verilmesi sanatseverleri mutlu edecektir. Sizden rica ediyorum" dedi. 

İmamoğlu da "Çok küçük yaşlarda izleyip onun gibi yakışıklı olur muyum dediğim sanatçı. Bunun hafızamızda olduğunu bilin. Doğru yerde, doğru zamanda olması lazım. Hazır olduğunda Meclis'e sunarız, hafızamızda. Kenter Tiyatrosu'nda gördüğümde çok üzülmüştüm. Orayı yine Kenter Tiyatrosu olarak İstanbul halkının hizmetine sunmak istiyoruz. Kenter Tiyatrosu'nu yaşatmak sanatçıların ilelebet yaşamasını sağlamak. Simgesel olarak çok büyük. Bu ve bunun gibi sorumluluğu üstlenmekten çekinmeyeceğimizi bilin" ifadelerini kullandı.