Haberler

CHP'li Bankoğlu: Gerekli altyapı yatırımlarının, önlemlerin alınmadığını bir kez daha yaşadığımız seller ile görmüş olduk

"Sorunların çözümü için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz"

27 Haziran 2022 20:47

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, sağanak yağışın etkili olduğu ve yer yer sellerin yaşandığı Bartın’da “Geçen sene ağustos ayında sellerin yaşandığı bölgelerde tekrar seller yaşıyoruz. Gerekli altyapı yatırımlarının, önlemlerin alınmadığını bir kez daha ne yazık ki yaşadığımız seller ile görmüş olduk. Bütün Bartın'a geçmiş olsun, sahadayız, vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Batı Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan sağanak yağış Zonguldak, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da sel felaketine neden oldu. Bankoğlu, Bartın Yalı mevkiinde taşan Bartın Irmağı’nın kıyısından şunları söyledi: 

“Şu anda Bartın merkezdeyiz. Yalı mevkiinde gördüğünüz gibi ırmak kenarında taşkın devam ediyor. Bütün Bartın halkına geçmiş olsun diyoruz. Bartın'ın birçok ilçesinde, birçok köyünde ciddi anlamda su taşkınları ve hasarlar meydana geliyor. Afetlerde gerekli önlemlerin alınması için çağrılar yapılıyor. Biz de tüm vatandaşlarımıza dikkatli olmalarını söylüyoruz.

Geçen sene ağustos ayında yaşadığımız sellerin yaşandığı bölgelerde de biz tekrar seller yaşıyoruz. Gerekli altyapı yatırımlarının, önlemlerin alınmadığını bir kez daha ne yazık ki yaşadığımız seller ile görmüş olduk. Bütün Bartın'a geçmiş olsun, sahadayız, vatandaşlarımızın yanındayız. Onların taleplerini, önerilerini almaya, sorunları için çözüm üretmeye devam edeceğiz. Sorunların çözümü için, tespit için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Yağmur da bastırdı. Umarım bir felaket ile sonuçlanmadan sona erer."  (ANKA)