Haberler

Aydın Doğan ve Şevval Sam’dan Kelkit türküsü

08 Aralık 2019 01:38

T24

Doğan Holding, iş hayatındaki 60. yıldönümünü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı bir programla kutladı. Erdoğan, medya patronluğu döneminde çok ağır ifadelerle tepki gösterdiği Aydın Doğan için yaptığı övgü dolu konuşmasında, "Yaptığı hizmetlerden dolayı ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, T24'ün sorusu üzerine "Medyayı özlememek mümkün değil; tabii özlüyorum, tabii içim çekiyor, tabii takip ediyorum" diye konuştu.

Doğan Holding'in 60. kuruluş yıldönümü Aydın Doğan ve eşi Sema Işıl Doğan'ın ev sahipliğinde, Doğan grubuna ait Hilton Bosphorus İstanbul'da kutlandı. 19.00'da kokteylle başlayan program, 20.00'de yemekle devam etti. Programa saat 20.20 sıralarında eşi Emine Erdoğan'la katılan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Doğan ailesiyle birlikte kameralara poz verdi.

Şevval Sam sahne aldı

Doğan Holding'in kuruluş yıldönümü gecesinde daha sonra müzisyen Şevval Sam sahne aldı.

Programına "Türkiye gibi türbülanslı bir ülkede gösterdiği başarı için Aydın Doğan'ı kutlayan" Şevval Sam, "Bak bir varmış bir yokmuş" şarkısını, sözlerini Aydın Doğan'a uyarlayarak okudu.