Haberler

Ali Babacan: Emekli maaşıyla, asgari ücretle geçinmek diye bir şey söz konusu değil

“Ülkenin kaybedecek zamanı yok artık”

26 Haziran 2022 14:27

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Şu anda emekli maaşıyla, asgari ücretle geçinmek diye bir şey söz konusu değil. Çok zor. Hayat çok pahalı” dedi.

Babacan, Ankara’nın Beypazarı ilçesini 22 Haziran’da ziyaret etti. Partiden bugün yapılan açıklamaya göre Babacan, maaşıyla alışveriş poşetini dolduramamaktan yakınan memur emeklisine, “Şu anda emekli maaşıyla, asgari ücretle geçinmek diye bir şey söz konusu değil. Çok zor. Hayat çok pahalı” diye karşılık verdi.

“Seçime kadar herhangi bir konuda çözüm üretmeleri imkansız"

Ali Babacan, “Ülkenin kaybedecek zamanı yok artık” diyen emekli vatandaşa şunları söyledi:

“Seçime kadar kayıp maalesef. Seçime kadar herhangi bir konuda çözüm üretmeleri imkânsız. Bitti. Öyle bir kadro yok ellerinde. Hepsini dağıttılar. Kendileri de bilmiyor. Bilenlerle de çalışmıyorlar. Onun için biz yepyeni bir kadro oluşturduk. İnşallah seçim günü vatandaşımızdan o desteği talep edeceğiz. O desteği alıp yürüyeceğiz.”

Partisinin eylem planlarından bahseden Babacan, “Her alanda çözüm açıklıyoruz. Ekibimizi hazırlıyoruz. Yapılacak işlere hazırlanıyoruz ki seçimden sonra bir gün bile kaybetmeden çalışmaya başlamak gerekiyor. Bugünden hazırlık gerekiyor” dedi. (ANKA)

TIKLAYIN | Babacan’a dert yanan kadın çiftçi: 53 yaşındayım; ağacın tepesinde kiraz topluyorum ama evime yiyecek götüremiyorum