Haberler

Akşener, Millet İttifakı'nı yorumladı: Bu sisteme 31 Mart'tan sonra ayda bir ateş ediliyor

"Bunu atlatmakta uzman olduk"

27 Kasım 2020 18:16

Trabzon'a yaptığı ziyaret sırasında Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun'u ziyaret eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Millet İttifakı'nı yorumladı. Akşener, “31 Mart'tan sonra ayda bir bu sisteme ateş eden tavırlarla karşılaşıyoruz ama atlatmakta uzman olduk" dedi. 
 
Yerel seçimlerden sonra düzenli olarak ayda bir bu sisteme ateş edildiğini belirten Akşener "Yerel seçimlere CHP ve İYİ Parti bir ittifak halinde gittik, bazı çevreler tarafından olmayacağı düşünülen güzel sonuçlar alındı. İki parti arasında nasıl güzel işbirliği yapıldıysa öyle de güzel sonuçlar alındı. Ankara, İstanbul bu işbirliğinin örneklerinden. Yerel seçimlerinden sonra ayda bir bu sisteme ateş eden tavırlarla karşılaşıyoruz. Biz alıştık bu tür işlere, uzmanı olduk” dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Trabzon’a gitti. Akşener, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde partililer tarafından meşalelerle karşılandı. Akşener, ilk olarak Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’la bir araya geldi.

Basına kısa bir açıklama yapan Uzun da, “Biz 2019’daki yerel seçimlere Millet İttifakı'yla beraber girdik. Millet İttifakı’nın ruhuna uygun çalışmaları ilçemizde yaptık. Belediye Meclis Üyelerimizle, muhtarlarımızla bu ilçeyi güzel bir ilçe yapmak için gece gündüz çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu ziyaretiniz bize doping oldu, moral verdiniz” ifadelerini kullandı.