Haberler

Akşener, Kaz Dağları'nda Erdoğan'a seslendi: Gel şurayı gör

08 Ağustos 2019 17:33

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kaz Dağları'nda yaşanan çevre katliamına tepki göstermek için bölgede tutulan 'Su ve Vicdan Nöbeti'ne katıldı.

Kaz Dağları'ndaki altın arama projesini 'talan' olarak nitelendiren Akşener, "Çanakkale geçilmez, Kaz Dağları deşilmez" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da seslenen İYİ Parti lideri, "Bir yalan konuşuluyor. Bakın tarihini söyleyeyim, gayri sıhhi müessese ruhsatı 25 Temmuz 2018’de verilmiş. Yani bu muhteremlerin zamanında verilmiş. Sayın Erdoğan’a genel olarak yalan söyleniyor. Erdoğan genel olarak kandırılıyor. Eğer bu konuda bilgisi yoksa, kandırılmışsa, buradan kendisini bilgilendiriyorum. 25 Temmuz 2018’de kendi adamların burada ruhsat vermiş. Allah’a inanan her kişinin vatan toprağının kutsallığına inanan her kişinin, şehit kanıyla bu tavan toprağının sulandığına inanan her kişinin başta sayın Erdoğan olmak üzere buraya gelmesini, bu yapılan katliamı görmesini ve bu akciğerin söndürülmesine karşı durmasını huzurunuzda talep ediyorum" diye konuştu.