Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek tecrübeli Polonyalı santrfor Robert Lewandowski'nin geleceği hakkında henüz karar almadığı iddia edildi.
Robert Lewandowski, geleceği hakkındaki kararı henüz vermedi.
BU HABERİ, T24 ABONELERİNİN DE
SAĞLADIĞI KATKIYLA OKUYORSUNUZ.
T24'E ABONE OL,
BAĞIMSIZ GAZETECİLİĞİ DESTEKLE!
Zaten abone misiniz? Üye girişi yapın
T24 ABONELERİNE ÖZEL
- T24'te yayımlanan tüm yazılara erken erişim
- 1 milyon içeriği aşan T24 özel arşivine tarih filtrelemesiyle erişim
- Yaklaşık 2 bin sayfalık T24 Yıllık dergilerinin dijital arşivine erişim
- T24 Yıllık Konferansları'nı online olarak ücretsiz izleme
Marca'nın haberine göre Barcelona, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek tecrübeli futbolcunun 1 sezon daha takımda kalmasını istiyor.
Haberde Barcelona'nın Lewandowski'nin temsilcisi ile görüştüğü de iddia edilirken MLS ekibi Chicago Fire'ın Polonyalı futbolcuyu renklerine bağlamak istediği de belirtildi.
Suudi Arabistan takımlarının da Lewandowski'ye ilgisi olduğu bildirilirken Juventus ve Milan'ın da 37 yaşındaki santrforu takımına katmak istediğine yer verildi.
Bu sezon Barcelona formasıyla 37 müsabakada görev yapan Lewandowski, takımına 16 gol ve 1 asist ile skor katkısı sağladı.


