İngiltere Premier Lig'e kadın patron
x blueSky facebook instagram youtube dailymotion linkedin

İngiltere Premier Lig'e kadın patron

Susanna Dinnage, 1992'de kurulan Premier Lig'in üst yöneticiliğine getirilen 3. isim oldu

Premier Lig'in yeni CEO'su, belgesel kanalı Animal Planet'in başkanlığını yürüten Susanna Dinnage oldu.

Ekonomik açıdan dünyanın en büyük futbol ligi olan İngiltere Premier Lig'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Chelsea Kulübü Başkanı Bruce Buck'ın başında bulunduğu aday belirleme kurulu, 1999'dan beri yürüttüğü görevi yıl sonunda bırakacak Richard Scudamore'un yerine Dinnage'ın atanmasına karar verdi.

ABONE OL

T24 ABONELERİNE ÖZEL

  • T24'te yayımlanan tüm yazılara erken erişim
  • 1 milyon içeriği aşan T24 özel arşivine tarih filtrelemesiyle erişim
  • Yaklaşık 2 bin sayfalık T24 Yıllık dergilerinin dijital arşivine erişim
  • T24 Yıllık Konferansları'nı online olarak ücretsiz izleme

Dinnage, 1992'de kurulan Premier Lig'in Rick Parry ve Richard Scudamore'dan sonra üst yöneticiliğine getirilen 3. isim oldu.

Müzik kanalı MTV'de başladığı kariyerine, 2009'dan bu yana Discovery Medya Grubu'nda devam eden Dinnage, belgesel kanalı Animal Planet'in başkanlığını yapıyordu.

İlgili İçerikler