Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray'da gündem Burnley forması giyen Lesley Ugochukwu. Okan Buruk'un onay vermesi ve futbolcunun da Türkiye'ye gelmek istemesi sonrası transfer için bastıran sarı-kırmızılılar, İngiliz ekibine yeni bir teklifte bulundu.
Galatasaray orta saha transferi için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, Burnley forması giyen Lesley Ugochukwu'yu renklerine bağlamak istiyor.
BU HABERİ, T24 ABONELERİNİN DE
SAĞLADIĞI KATKIYLA OKUYORSUNUZ.
T24'E ABONE OL,
BAĞIMSIZ GAZETECİLİĞİ DESTEKLE!
Zaten abone misiniz? Üye girişi yapın
T24 ABONELERİNE ÖZEL
- T24'te yayımlanan tüm yazılara erken erişim
- 1 milyon içeriği aşan T24 özel arşivine tarih filtrelemesiyle erişim
- Yaklaşık 2 bin sayfalık T24 Yıllık dergilerinin dijital arşivine erişim
- T24 Yıllık Konferansları'nı online olarak ücretsiz izleme
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray, 22 yaşındaki futbolcuyu kiralamak istemeyen Burnley'e yeni bir teklifte bulundu. Sarı-kırmızılılar, Burnley'e 2 milyon euro kiralama, 22 milyon euro da zorunlu satın alma opsiyonluyla 24 milyon euroluk paket teklif sundu.
Okan Buruk'un transferine onay verdiği Lesley'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda forma giymek istediği, bu nedenle de Galatasaray'ın teklifi sonrası Türkiye'ye gelmeyi çok istediği aktarıldı.
Ön libero pozisyonunda oynayan Lesley, geride bıraktığımız sezon 38 resmi maça çıktı. Fransız futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi.
T24’ÜN ARKASINDA HİÇBİR GÜÇ YOK; TEK GÜÇ SİZ OLUN, REKLAMSIZ T24’E ABONE OLUN |


