Fenerbahçe’de geleceği belirsizliğini koruyan Dominik Livakovic için transfer hareketliliği başladı. Öte yandan sarı-lacivertlilerin Ederson planı belli oldu.
Fenerbahçe’nin göndermeyi düşündüğü isimler arasında yer alan Livakovic için ilk teklif Dinamo Zagreb’den geldi. Ancak sarı-lacivertli kaleciyi düşük bir bedelle almak isteyen Hırvat ekibine ret cevabı verildi. Livakovic için Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’ın da hevesli olduğu, Serie A takımlarından Torino’nun da ilgilendiği ifade edildi.
BU HABERİ, T24 ABONELERİNİN DE
SAĞLADIĞI KATKIYLA OKUYORSUNUZ.
T24'E ABONE OL,
BAĞIMSIZ GAZETECİLİĞİ DESTEKLE!
Zaten abone misiniz? Üye girişi yapın
T24 ABONELERİNE ÖZEL
- T24'te yayımlanan tüm yazılara erken erişim
- 1 milyon içeriği aşan T24 özel arşivine tarih filtrelemesiyle erişim
- Yaklaşık 2 bin sayfalık T24 Yıllık dergilerinin dijital arşivine erişim
- T24 Yıllık Konferansları'nı online olarak ücretsiz izleme
Sarı-lacivertliler, Ederson ile son bir görüşme yaparak ikna edilmeye çalışacak. Livakovic’in ise kalması düşünülmüyor.
Kerem Aktürkoğlu kararı
Fenerbahçe’de, Kerem Aktürkoğlu için Suudi Arabistan kulüplerinden Al-Ahli’nin teklifi yeterli bulunmadı. Sarı-lacivertliler bu rakamın 10 milyon euro daha artırılmasını istedi. Suudi temsilcisi, Kerem için 30 milyon euro garanti para, 5 milyon euro da bonus önerisinde bulunmuştu. Ancak yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle kaliteli yerlileri elinde tutmak isteyen Fenerbahçe, teklif edilen rakamı az buldu.
Kerem’in de sarılacivertli kulüpte kalmak istediği, bu nedenle İstanbul dışına çıkmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Kurulu düzenini sarsmak istemeyen milli futbolcu, ancak çok cazip bir teklif durumunda gitmeyi düşünüyor. Fenerbahçe ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu, geçen sezon 44 resmi maçta 15 gol ve 10 asistlik performans ortaya koymuştu. Öte yandan Kerem Aktürkoğlu dün baba oldu. Aktürkoğlu’nun eşi Ceren Aktürkoğlu bir kız çocuğu dünyaya getirdi. (Milliyet)
T24’ÜN ARKASINDA HİÇBİR GÜÇ YOK; TEK GÜÇ SİZ OLUN, REKLAMSIZ T24’E ABONE OLUN |


