Gündem

Zafer Partisi lideri Özdağ, Esenyurt Kaymakamlığı’na gidiyor

"Sığınmacı ve kaçak terörünü yaşayan Esenyurt’u ve Kaymakamlığı ziyaret edeceğim"

02 Haziran 2022 13:31

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Bugün saat 14.00’de sığınmacı ve kaçak terörünü yaşayan Esenyurt’u ve Kaymakamlığı ziyaret edeceğim" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, camide bir çocuğa tacizde bulunduğunu iddia edilen Esenyurt'ta gideceğini duyurdu. Esenyurt'taki bir camide çocuğa taciz iddiası Türkiye'nin gündemini sarsmıştı. Mahalleli cami önüne toplanarak şüpheliyi linç etmek istemişti. Olayların büyümesi üzerine İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürü de bölgeye gitmişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından bugün saat 14.00'de Esenyurt Kaymakamlığı'nı ziyaret edeceğini duyurdu. Kaymakamlık önünde basın açıklaması yapacağını duyuran Özdağ, " Bugün saat 14.00’de sığınmacı ve kaçak terörünü yaşayan Esenyurt’u ve kaymakamlığı ziyaret edeceğim. Muhtemelen Kaymakam SS’den izin alamadığı için işi çıkacak görülemeyecek. ( Lütfen beni şaşırtın) Kaymakamlık önünde basın açıklaması yapacağım" diye yazdı.


TIKLAYIN - Ümit Özdağ: Kazanma ihtimali olan kişi Mansur Yavaş'ken, aday göstermemek şike yapmaktır

TIKLAYIN - Ümit Özdağ: Adnan Tanrıverdi, 15 Temmuz öncesinde askeri birlikleri ele geçirmek için çalışma yaptıklarını söyledi