Gündem

Yeni Akit yazarı Dilipak: Birileri de yine eski dosyaları ve kasetleri karıştırmaya başladı

"Servet, makam ve iktidarın dönüştürücü gücü önce bizi dönüştürdü"

26 Haziran 2022 11:07

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, “Üzgünüm Araplardan beklenen para gelmedi. Şimdi iç piyasaya dönecekler. Orada neler olup-bitecek göreceğiz. Birileri de yine eski dosyaları ve kasetleri karıştırmaya başladı. Birileri tehdit ve şantajla vaziyeti kurtarmaya çalışacaktır bu süreçte.” görüşünü savundu.

Dilipak yazısında, “Ve herkes bütün bu olanlardan ötekileri suçluyor, kimse kendine dönüp bakmak istemiyor. Öfke ve nefret çığ gibi geliyor üstümüze. Varlık içinde yokluk çekiyoruz. İşin bereketini kaybettik sanırım. Çok şeyimiz olsa da, korkularımız sahip olduklarımız kadar çok ve büyük. Gelen günlerin geçen günleri aratmasından korkuyoruz. Çünkü kaçtığımızı sandığımız şeye doğru koşuyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

Dilipak şu ifadeleri kullandı:

Birileri sırra kadem bastı. Servet, iktidar ve makam sahibi olmak bize yaramadı sanki. Bunlar dua ile istenen bir belaya dönüştü. 

Servet, makam ve iktidarın dönüştürücü gücü önce bizi dönüştürdü. Artık nass ile karşı çıkılan görüşler ve işler, birilerinin canını sıkıyor. Çünkü “söyleyecek söz bulamıyorlar”.