Gündem

Yanan evden çıkmak istemedi itfaiyecileri zor durumda bıraktı

 Hakan KAYA -Özgür EREN -Cemil ÖZDEMİR İSTANBUL,(DHA) Sarıyer Tarabya Mahallesi, Oğuzeli Çıkmazı Sokakta bulunan üç katlı bir binanın en üst katında saat 09

20 Ocak 2018 14:18

 Hakan KAYA -Özgür EREN -Cemil ÖZDEMİR İSTANBUL,(DHA) Sarıyer Tarabya Mahallesi, Oğuzeli Çıkmazı Sokakta bulunan üç katlı bir binanın en üst katında saat 09.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sokakların dar olması nedeniyle  yangına müdahalede güçlük çekti.  Bunun üzerine ekipler yangın hortumlarını bir birine monte ederek yangına müdahale etti. 

YANAN EVDEN ÇIKMAK İSTEMEYEN BİR KİŞİYİ POLİS EKİPLERİ KURTARDI
İtfaiye ekipleri yanan evde bir kişi olduğu fark etti ve dışarıya çıkartmak istedi. Ancak İbrahim Yılmaz evden çıkmak istemedi ve itfaiye ekiplerine saldırdı.  Bunun üzerine  eve polis ekipleri girdi ancak Yılmaz polis ekiplerine de saldırdı. Yılmaz polis ekipleri tarafından güçlükle dışarı çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. 

YAŞLI KADIN EVİNİ TERK ETMEK ZORUNDA KALDI
Yanan evin bitişiğindeki evde oturan isminin Mesude olduğu öğrenilen yaşlı bir kadın ise yangın nedeniyle evini terk etmek zorunda kaldı. Emekli öğretmen olduğu öğrenilen kadın itfaiye ekiplerinin çalışmalarını endişeyle izledi.

1 SAATTE SÖNDÜRÜLEBİLDİ 
Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesinin ardından söndürüldü.  Sabah balığa gitmek için evden ayrılan baba Zafer Yılmaz ve oğlu Ali Yılmaz evinin yandığını öğrenince koşarak olay yerine geldi. Baba Yılmaz polislerden oğlunun durumu hakkında bilgi aldı. Baba Zafer Yılmaz, “Sabah balığa gittik. Ben oğluma \'gitme\' dedim. Oğlum da \'bir şey olmaz\' dedi. Aklıma da doğmuştu\" dedi.
Mahalle sakini Mustafa Ayyıldız ise \'Tarabyadaydık, dumanı gördük. Adamın ismi Zafer. Oğullarının ikisi de rahatsız. Oğlu keserle polise saldırmış sanırım. Polislere taş atmış\" diye konuştu.

(FOTOĞRAF)
 
 

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir