Yaşam

Yakınları operasyon yapan polisi taş yağmuruna tuttu, cezaevi firarisi 2. kattan atlayıp kaçtı

Polis toplanan kalabalığın dağıtmak için gaz kullandı, operasyon sürüyor

30 Ağustos 2018 22:26

İstanbul Ataşehir'de 2 yıl önce cezaevinden firar eden bir kişiyi yakalamak için saklandığı adrese gelen polise, firarinin yakınları taşlı saldırıda bulundu. Karışıklıktan yararlanan cezaevi firarisi, bulunduğu evin ikinci katından atlayarak kaçtı. Polisin firariyi arama çalışmaları devam ediyor. 

Olay saat 17.30 sıralarında Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi 3059. Sokak üzerinde meydana geldi. Cezaevinden 2 yıl önce firar eden E.İ'nin, bir evde saklandığı ihbarını alan polis harekete geçti.

Polis ekipleri ihbarın yapıldığı adrese operasyon düzenlediği sırada sokakta bulunan E.İ' nin yakınları polisi taş yağmuruna tuttu. Bu esnada binanın 2. katında bulunan firari, binanın arkasındaki camdan atlayarak kaçtı. Polis bölgeye takviye ekipler istedi. Olay yerine çevik kuvvet, özel harekat ve yunus ekipleri sevk edildi. Polis toplanan kalabalığın dağıtmak için gaz kullandı.

Firari şahsın, 2. kattan atladıktan sonra ayağının kırıldığı iddiası üzerine polis çevre hastanelerde de arama başlattı. E.İ' nin babası ise ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Polis firariyi arama çalışmaları devam ediyor.

(DHA)