Seçim 2023

Ümit Özdağ'dan video paylaşımı: Zafer Partisinin olduğu yerde terörle mücadele ve zafer vardır

26 Mayıs 2023 23:13

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından video paylaştı. Özdağ, paylaşımında "Zafer Partisi’nin olduğu yerde terör ile müzakere ve teslimiyet değil, terörle mücadele ve ZAFER vardır" ifadelerini kullandı.

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Millet İttifakı'nı destekleyeceklerini söyleyen Özdağ, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Zafer Partisi'nin olduğu yerde terörle mücadele vardır vurgusu yaparak şu konuşmayı yaptı:

"Türkiye’deki bütün sığınmacı ve kaçakları bir yıl içinde vatanlarına göndereceğiz"

"Değerli yurttaşlarım, 24 Mayıs’ta CHP ve zafer partisi arasında imzalanan protokolle cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldık. Bu karar ile Türkiye’deki bütün sığınmacı ve kaçakları bir yıl içinde vatanlarına göndereceğimiz bizi bir kez daha ilan ettik. Sığınmacıların vatanlarına yollanması konusunda bize inandığınızı ve güvendiğinizi biliyorum. Bize güvendiğinizi bildiğim ikinci çalışma alanımız, terörle mücadele, terörle mücadele konusunda yıllardır hazırlık yapıyoruz. Bakınız demir güvercin eylem planıyla PKK terör örgütüne karşı devletin tüm güç unsurlarıyla etkin bir mücadele yapacağız. PKK’nın yurtiçi varlığı kadar Irak’ın kuzeyi ve özellikle Suriye’nin kuzeyinde adeta ordu ulaşan yapısı ile aktif bir mücadele edeceğiz.

"Terörle mücadele konusunda yıllardır hazırlık yapıyoruz"

FETÖ, Türk milletine hedef alan son haçlı seferi bir terör ve casusluk örgütü. Bu nedenle ilk haçlı seferinde karşı direnen Türk ordusunun komutanı Sultan Kılıç Arslan’dan esinlenerek hazırladığımız kılıç aslan kalkanı eylem planıyla FETÖ’ye karşı stratejik ve uzun vadeli bir mücadele yürüteceğiz. FETÖ’nün siyasi ayağı ve devlet içinde. Bu uzantıları da dahil tüm bu casusluk şebekesine çökerteceğiz. Suriyeli sığınmacı göçüyle IŞİD'in sözde ana karargâhı artık ve maalesef Türkiye’ye taşındı. Yesevi Zırhı hoca Ahmet Yesevi den esinlenerek eylem planıyla IŞİD ve diğer selefi cihatçı örgütleri, topraklarımızdan atacağız. Tüm terör yapılarının ortak hedefi olan milli üniter, devlet yapımızı koruyacağız ve güçlendireceğiz. Bu bağlamda Irak ve Suriye’nin kuzeyi bölgelerinde teröre yataklık yapan ve Akdeniz bağlantısı olan bir terör koridoru devleti oluşmasına.

"Biz zafer partisi olarak 28 Mayıs sonrasına hazırız"

Kesin olarak karşı çıkacağız ve engelleyeceğiz. Değerli yurttaşlarımız zafer partisi sadece sığınmacı ve kaçakların vatanlarına yollanmasını güvencesi değil, aynı zamanda teröre karşı etkin mücadelenin de güvencesidir. 28 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiniz oyla terörle müzakere değil, mücadele etmenin Oslo gibi gizli görüşmeler yapmanın terör örgütüyle savaşlarından Osman Öcalan gibi teröristlerin TRT ekranlarından çıkarılmasının bir daha açılım süreci yaşamanın Habur rezaletleri inin FETÖ benzeri devlet içinde paralel yapılar oluşmasının. Ve hendek operasyonlarının neden olan büyük yanlışların önüne geçeceksiniz. Türkiye'nin ulusal güvenliği, PKK, FETÖ, IŞİD, Hizbullah gibi terör örgütleriyle etkin mücadeleden geçmektedir. Biz zafer partisi olarak 28 Mayıs sonrasına hazırız. Milli güvenliğimizi hedef alan tüm terör örgütleriyle etkin ve sonuç alıcı bir mücadeleyi gerçekleştireceğiz. Zaten biliyorsunuz zafer partisi sığınmacı ve kaçakları göndermek ve terörle etkin mücadelenin garantisidir. Güvenli yarınları için sandığa haydi."