Gündem

Tanrı Dağları'nda 'uluyan' MHP'li Enginyurt'tan açıklama

"Bozkurt olmak asalet ister, onurlu olmayı gerektirir"

22 Nisan 2019 11:59

"En büyük ahdimi gerçekleştiriyorum" diyerek Tanrı Dağları'nda 'uluyan' MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yeni bir açıklama yaptı. Enginyurt, "Tanrı dağlarında, bozkurt gibi uludum diye soysuz köpekler rahatsız olmuşlar. Bozkurt olmak asalet ister, onurlu olmayı gerektirir" dedi.

Dün ortaya çıkan videoda Enginyurt ulumadan önce, "Tanrı Dağları'na gidip kurt gibi ulumak benim için en büyük ahidim. Ahdimi gerçekleştiriyorum. Bozkurt ulumasını buradan tüm dünyaya duyurmak istiyorum" demişti. 

Enginyurt, Twitter üzerinden yeni bir açıklama yaptı; "Soyu bozuk kansızlar! Bizden hırsız, vatan haini, ursuz olmaz" dedi.

Enginyurt şunları kaydetti: 

"Tanrı Dağları'nda, bozkurt gibi uludum diye soysuz köpekler rahatsız olmuşlar. Bozkurt olmak asalet ister, onurlu olmayı gerektirir. Köpek olanlar sadece hakaret eder. Soyu bozuk kansızlar! Bizden hırsız, vatan haini, ursuz olmaz. Bizden bozkurt olur. Dönersek, gök girsin kızıl çıksın."



 

\"En büyük ahdimi gerçekleştiriyorum\" dedi; MHP'li Cemal Enginyurt Tanrı Dağları'nda uluduhttps://t.co/3pNhdopp3f pic.twitter.com/fXHUvAGJrl

— T24 (@t24comtr) April 22, 2019
","articleSection":"Gündem","publisher":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"datePublished":"2019-04-22T11:59:00+03:00","genre":"News","mainEntityOfPage":"https://t24.com.tr/haber/tanri-daglari-nda-uluyan-enginyurt-tan-aciklama,817836","author":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"url":"https://t24.com.tr/haber/tanri-daglari-nda-uluyan-enginyurt-tan-aciklama,817836"}]