Spor

Tam 10 katını teklif ettiler: İsmail Yüksek'e Arda Turan'ın takımından dev maaş!

08 Haziran 2025 10:31

Güncelleme: 08 Haziran 2025 10:48

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, Avrupa ekiplerinin takibinde. Teknik direktörlük görevine Arda Turan'ı getiren Shakhtar Donetsk'in milli futbolcuya yaptığı teklif belli oldu.

Trendyol Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.

Bu sezon genellikle yedek kulübesinden oyuna dahil olan milli futbolcunun durumunu Avrupa ekipleri takip ederken Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk de bu takımlar arasında yer alıyor.

Teknik direktörlük görevine Arda Turan'ı getiren Shakhtar Donetsk, İsmail Yüksek'i transfer etmek istiyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan haberde Ukrayna temsicisinin İsmail Yüksek'e Fenerbahçe'den kazandığı 400 bin euronun 10 katını önerdiği ve 4 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu belirtildi.

Haberde, İsmail Yüksek'in Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmediği ancak teknik direktör Jose Mourinho'nun görevine devam etmesi halinde yine yedek kalacağından endişe duyduğu için ayrılığa sıcak bakabileceği ifade edildi.

Ek olarak İsmail Yüksek'in ilk olarak Avrupa'dan gelen diğer teklifleri değerlendireceği, sonrasında Shakhtar Donetsk'in teklifini gündemine alacağı kaydedildi.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 30 maça çıkan İsmail Yükse, 2 asist kaydetti.

TIKLAYIN - Mourinho'yla ayrılık ihtimali sonrası sürpriz iddia: İlk aday İsmail Kartal

TIKLAYIN - Fenerbahçe'nin gündemindeki Dusan Vlahovic kararını verdi

TIKLAYIN - Victor Osimhen için yeni Al-Hilal iddiası: Alacağı maaşı duyurdular

TIKLAYIN - Arda Güler "La Liga'nın en iyi gençleri" listesinde

TIKLAYIN - Ergin Ataman'dan Olympiakos Genel Menajeri Lepeniotis'e sert yanıt: Seni bir kez daha uyarmayacağım