Spor

Sivasspor maçı öncesi Beşiktaş'a 3 futbolcudan müjdeli haber

01 Ekim 2021 12:54

Beşiktaş'a hafta sonu karşılaşacağı Sivasspor maçı öncesi 3 futbolcudan müjdeli haber geldi. Takımla birlikte idmanlara başlayan Teixeira, Necip ve Vida hakkında son kararı Sergen Yalçın verecek. 

Beşiktaş ’ta; Welinton, Vida, Atiba, Mehmet Topal, Pjanic, NecipUysal, Ghezzal, N’Koudou, Teixeira, Larin, Montero ve Güven Yalçın Ajax maçında yer alamamıştı. Şampiyonlar Ligi listesinde adı yer almayan Güven Yalçın, yarın oynayacağı Sivas maçı öncesinde kadroda olacak. Koronavirüs testi pozitif olan Montero’nun karantinası devam ediyor. Mehmet Topal’ın dönüşü ise kesin olarak Milli ara sonrasını bulacak. Sergen Yalçın da Ajax maçı sonrasında yaptığı açıklamada eksiklerin daha sağlıklı dönebilmesi için risk alma taraftarı olmadıklarını vurgulayıp milli ara sonrasını işaret etmişti.

Sergen Yalçın kararsız

Sakatlığı bulunan iki yıldızdan Boşnak futbolcu Pjanic’in yarın sahada olabilmesi imkansız. Daha iyi durumda olan Alex Teixeira ise forma giymek istiyor. Teknik ekip ise bu futbolcunun tam olarak iyileşmeden oynamasına biraz soğuk. Fakat Brezilyalı yıldız oynama konusunda ısrarcı.

Vida’da sıcak gelişme var. Hırvat futbolcu takım ile idmanlara başladı. Aynı şekilde Necip’in de kendisini çok iyi hissettiği ve teknik heyetle görüşüp zorlu geçmesi beklenen Sivasspor karşılaşmasında sahada olmayı çok istedikleri vurgulandı.