Yaşam

Şarkıcı Metin Işık'tan komşularına silahlı saldırı: 3'ü ağır 5 yaralı

15 Ağustos 2022 23:42

Kayseri'de Metin Işık adlı şarkıcı daha önce aralarında husumet bulunan aileye silahla saldırdı. Saldırıda 3'ü ağır 5 kişi yaralanırken, Metin Işık polis tarafından gözaltına alındı.

Kayserili şarkıcı Metin Işık, çocuk kavgası sonucu oluşan husumet sonrası komşu aileye silahla saldırdı. Alınan bilgiye göre, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Taşlı Sokak'ta aralarında husumet bulunan taraflar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Metin Işık evinden aldığı tüfekle etrafa ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

Olayda saçmaların isabet etmesiyle yaralanan N.D, Y.M.S, S.A, K.S. ve E.A. kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Saçmaların isabet ettiği bazı araçlar da zarar gördü. Polis, Metin Işık ve oğlu gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Mustafa Işık adli tabiplikte alınan sağlık raporunun ardından işlemleri yapılmak üzere emniyete götürülürken, sanatçı Metin Işık da Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.