Gündem

Sarıyer’de ağaç devrildi; yol trafiğe kapatıldı

Olayda yaralanan olmadığı aktarıldı

15 Ağustos 2022 00:22

İstanbul Sarıyer’de gövdesi çürüyen ağaç yola devrildi. Olayda kimse yaralanmazken, yol her iki yönde trafiğe kapatıldı.

Olay, Merkez Mahallesi Şehit Mithat Yılmaz Caddesi üzerinde, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Gövdesi çürüyen yol kenarındaki ağaç kökünden sökülerek aniden yola devrildi. Ağacın devrildiği anda altından geçen kimsenin geçmediği; yola devrilen ağaç nedeniyle ise caddenin her iki yönde trafiğe kapatıldığı öğrenildi. 

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri şerit çekerek caddeyi trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri devrilen ağacı keserek yoldan kaldırdı. Ağacın kaldırılmasının ardından caddede trafik tekrar normale döndü. 

İETT otobüsü şoförü ara yoldan çıkan araca yol verdi; devrilen ağacın altında kalmaktan kurtuldu

Cadde üzerinde seyir halinde olan İETT otobüsü şoförü ara yoldan çıkan araca yol verince devrilen ağacın altında kalmaktan son anda kurtuldu. İETT şoförü Mustafa Bayram, "Önümde bir tane beyaz araba vardı, aradan çıktı ona yol verdim. O da yavaş gidiyordu, bir baktık ağaç yola devrildi. Allahtan yürümedik yani. Tam önümüze devrildi" dedi.

Ağacın devrildiği ana tanık olan Alkan Meral ise, "15 dakika önce çatırtı sesi geldi, dönüp baktım ağaç bu taraftan bu tarafa doğru devrildi. Allah’tan altında kalan olmadı" şeklinde konuştu. (DHA)