Politika

Sabah yazarı Müderrisoğlu: Siyasi cinayet çağrışımını dışa vuran Kılıçdaroğlu, acaba CHP iç dinamiklerini veya örgütünden gelen istihbaratları mı paylaşıyor?

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın "Dur bakalım daha başınıza neler gelecek" ifadelerini hatırlatarak, "Karşı taraf gerilimi tırmandıracaktır. Çok daha sert bir ortamda siyaset yapmayı nasıl sağlayabiliriz, onun arayışına girecektir ama ben şundan eminim eğer iş belli grupların ellerine silah alıp, belli kişileri öldürme yoluna gitmezlerse, bir gerilim olmaz. Siyasi cinayetler... Böyle kaygılarım var" demişti

09 Ekim 2021 11:10

Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi cinayetler konusunda kaygılı olduğunu söylemesiyle ilgili olarak, "Çok tehlikeli bir yola girdiğini göstermektedir" dedi.

Müderrisoğlu, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Vallahi pes, billahi pes! O zaman... Kemal Bey'in bu üslubunun kaynağını sorgulamak zorundayız.
Siyasi cinayet çağrışımını dışa vuran Kılıçdaroğlu, acaba CHP iç dinamiklerini veya örgütünden gelen istihbaratları mı paylaşıyor?

Yoksa... Türkiye'yi karıştırmak için hazırlık yapan dış mihraklar ve onların içerideki ortaklarının sözcülüğüne mi soyunuyor?

Biz, her şeye rağmen... Kemal Bey'e, "Türkiye'ye operasyon yapmaya istekli muhtelif ülkelerden elde ettiği bilgileri kullanma ve o doğrultuda hareket etme" konumunu yakıştıramayız.

Ama o... Kendini konuşlandırdığı yeri öyle tanımlıyor ya da bu organik bağı reddetmiyorsa, onu bilemeyiz!"

TIKLAYIN - Kılıçdaroğlu’ndan “siyasi cinayet” açıklaması: Kaygılarım var