Spor

PSG'den Galatasaray'a Icardi çağrısı

Galatasaray'ın Icardi transferi adına eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile 3 kez görüştüğü ifade edilmişti

16 Ağustos 2022 13:28

PSG, kadrosunda düşünmediği Mauro Icardi'yi Galatasaray ve Manchester United'a önerirken oyuncuyu da bu takımlardan birine transfer olmaya davet etti.

Icardi'nin ismi bir süredir İtalya Serie A ekiplerinden Monza ile anılıyordu. Fakat başkan Adriano Galliani, Icardi için bir hamle yapmayacaklarını belirtti. Napoli'den Andrea Petagna için anlaşma sağlayan Monza, Arjantinli golcüyü kadrosuna katmayı düşünmüyor.

Corriere dello Sport'un haberine göre Monza ihtimalinin de ortadan kalkması sonrası PSG'de futbol yönetimi, Mauro Icardi ile bir araya geldi. Arjantinli oyuncunun durumunun yarattığı soruna bir çözüm aranıyor.

Fransız ekibinin transfer adına Galatasaray ve Manchester United'a önerdiği Icardi'ye de bu takımlara transfer olması yönünde çağrıda bulunduğu belirtiliyor.

Daha önce Galatasaray'ın Icardi transferi adına eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile 3 kez görüştüğü ifade edilmişti. Arjantinli oyuncu, Manchester United ihtimaline oldukça sıcak baksa da İngiliz ekibinin taraftarları bu transferin olabileceğine ilişkin söylentilere büyük tepki göstermişlerdi.