Yaşam

Pitbull saldırısına uğrayan kadın: Sahibi beni kurtarmadı, köpeğin bir suçu yok

"Köpeğin sahibi kadın bana para teklif etti. 'Benim paraya ihtiyacım yok, hastaneye götür' dedim"

24 Temmuz 2019 16:36

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, Mihrinaz Özçelik isimli bir kadın pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Sağ bacağı ve sol kolunda yaralanan Özçelik tedavisinin ardından, "Köpek bana saldırdığı için değil, sahibi beni kurtarmadığı için şikayetçiyim. Köpeğin bir suçu, günahı yok" dedi. 

Özçelik, olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Özçelik, daha sonra hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Özçelik köpeğin sahibinden şikayetçi olduğunu belirtti: "Kurbanlık almak için kurban pazarına gittim. Orada bir arabanın arkasında köpek varmış. Bana doğru gelerek ayağımı yakaladı. Yüz kiloluk kadını yere yatırdı. Önce bacağımı sırdı sonra kolumu ve elimi ısırdı. Beni kurtarmadılar, bana karşıdan baktılar. Esnaf ambulans çağırdı sonra beni köpekten kurtardılar. Köpeğin sahibi kadın bana para teklif etti. 'Benim paraya ihtiyacım yok, hastaneye götür' dedim. Her yerimden kan akıyordu. O hayvan yüzümü de parçalayabilirdi. Allah'tan yüzüme saldırmadı. Köpek bana saldırdığı için değil, sahibi beni kurtarmadığı için şikayetçiyim. Köpeğin bir suçu, günahı yok. Köpeği kim koyduysa ondan şikayetçiyim."