Dünya

Oprah Winfrey: Kraliçe ve Prens Philip, Meghan Markle'ın bebeğinin ten rengi hakkındaki konuşmalarda yer almadı

08 Mart 2021 16:39

ABD'li ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey, "Kraliyet içinde doğacak bebeğimin cildinin koyu olacağına dair endişelenenler oldu" diyen Meghan Markle'ın, sözlerinde Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip'i kastetmediğini söyledi.

Oprah Winfrey'in dün yayınlanan Prens Harry ve Meghan Markle'la Kraliyet ailesinden ayrılma süreçlerini, Britanya medyasının baskısını ve ABD'deki yeni yaşamlarını konuştuğu iki saatlik röportajı ses getirdi. Röportajda Sussex Düşesi Meghan Markle, "Bazı Kraliyet ailesi üyeleri doğacak çocuğumun cildinin ne kadar koyu olacağından endişe duydu" dedi. Markle, röportaj sırasında bebeğinin cildinin ne kadar koyu olacağıyla ilgili endişe duyan Kraliyet üyesinin kim olduğuna dair bilgi vermedi.

Oprah Winfrey, kimin bu "endişeleri" duyduğunu öğrendiğini ancak kamuoyuna açıklayamayacağını belirtti. Öte yandan Winfrey, söz konusu endişelere Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip'in dahil olmadığını vurguladı. 

TIKLAYIN - Prens Harry ve Meghan Markle'ın Oprah söyleşisi yayımlandı; "Kraliyet ailesi üyeleri doğacak çocuğumun cildinin ne kadar koyu olacağından endişe duydu"

TIKLAYIN - Meghan Markle ve Prens Harry'nin röportajında öğrendiğimiz 12 konu