Yaşam

Okul müdürü ve yardımcısının WhatsApp tartışması yumruklu kavgaya dönüştü

Haklarında soruşturma başlatılan okul müdürü E.K. ile müdür yardımcısı Y.Ç. farklı okullarda görevlendirildi

09 Mart 2019 14:15

Antalya'da okul müdürü E.K. ile müdür yardımcısı Y.Ç., gece okulun WhatsApp grubunda tartıştıktan sonra 'polise haber vermemek koşulu' ile çorbacının önünde buluşarak kavga etti. Birbirleri hakkında şikayetçi olan E.K. ve Y.Ç. hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü idari soruşturma başlattırken, iki eğitimci, farklı okullarda görevlendirildi. 

Uzun süredir anlaşmazlık yaşayan Konyaaltı ilçesinde Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü E.K. ile yardımcısı Y.Ç.  okulun diğer yöneticileri ve öğretmenlerinin yer aldığı WhatsApp grubunda tartıştı.

Gece grupta tartışmaya devam eden E.K. ile Y.Ç. iddiaya göre, 'polise haber vermemek koşulu' ile çorbacının önünde buluştu.Okul müdürü ve yardımcısı, burada tartışmanın ardından yumruklaşarak kavga etti.

İki eğitimcinin yumruklu kavgasını çevredekiler ve WhatsApp grubundaki yazışmayı okuyarak gelen diğer öğretmenler sonlandırmaya çalıştı.  Öğretmenler daha sonra polis merkezine giderek birbirinden şikâyetçi oldu. 

Ayrı okullara görevlendirildiler

E.K. ve Y.Ç., kavganın ardından geceyi polis merkezinde geçirdi. Savcılık soruşturmasının devam ettiği olay nedeniyle Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü de idari yönden soruşturma başlattı. İki eğitimci, soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi için farklı okullarda görevlendirildi.