Gündem

Muğla bağımsız başkan adayı Behçet Saatcı: Muğla 31 Mart gecesi Ankara'ya ders verecek

"Biat kültürü ve taklacılık bitecek"

12 Mart 2019 13:26

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Halk ittifakının “İstediğimi aday yaparım, istediğimi yapmam ve siyaset dışı bırakırım” zihniyetine karşı bir başkaldırı olduğunu belirterek, “Liderlerin önünde değil, halkın önünde eğilenlere destek verin” dedi. Saatcı, "Muğla 31 Mart gecesi Ankara'ya ders verecek" diye konuştu.

Oda Tv'den Murat Sökdü'nin haberine göre, Saatcı, Marmaris Belediye Başkanı ve DSP adayı Ali Acar’ın seçim bürosu açılışı daveti üzerine Marmaris’e geldi. Başkan Saatcı ve Acar, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Bozburun Meydanı’nda büyük bir kalabalığa seslenen Başkan Acar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü de sert bir dille eleştirdi.

Başkan Saatcı’ya Büyükşehir’de destek isteyen Acar, “Fethiye’de yaptıkları ortada. Fethiye’yi Avrupa şehri yaptı. Büyükşehir’de Saatcı’ya, Marmaris’te şahsıma destek bekliyorum” dedi. 

Bağımsız aday Saatcı ayrıca, "Bu bir başkaldırı hareketidir. 31 Mart akşamı Türk siyasi hayatında yeni bir sayfa açılır. Liderler cuntası biter, halk hareketi başlar” diye konuştu.