Gündem

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti

Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı

17 Ekim 2019 07:26

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın, Ankara Kalesi'nde kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Olay saat 02:00 sıralarında Altındağ İlçesi'ndeki Ankara Kalesi'nde meydana geldi. Semih Yalçın'ın oğlu ve onun arkadaşı henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek yaklaşık 70 metre yükseklikteki kayalıklardan aşağı düştü. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın, olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı kişi Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Turan İlteber Yalçın’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve MHP'li milletvekilleri de olay yerine geldi.

3 kişi gözaltında

Turan İlteber Yalçın'ın ölümüne ilişkin 2'si kadın 3 kişi ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. 

MHP'den açıklama 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de olaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın'ın değerli evladı İlteber Yalçın elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. Acımız büyüktür. Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Başımız sağolsun. Cenaze ikindi namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecektir”

Siyasilerden başsağlığı mesajları