Spor

Mane'den transfer sinyali: Senegalliler ne isterse onu yapacağım

Sadio Mane, geleceği hakkında ilginç açıklamalarda bulundu

04 Haziran 2022 14:44

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'un formasını giyen Sadio Mane, kulüpten ayrılmanın eşiğinde. İsmi bir süredir Alman devi Bayern Münih ile anılan oyuncu, bu transfere yeşil ışığı yaktı.

Ülkesi Senegal'in milli takımı için kampta olan Mane, burada geleceği hakkındaki soruları cevapladı. Mane'nin açıklamaları şu şekilde:

"Herkes gibi ben de sosyal medyadayım ve konuşulanları görüyorum. Sanırım Senegallilerin %60-%70'i benim Liverpool'dan ayrılmamı istiyor. Onlar ne isterse onu yapacağım. Yakında göreceğiz. Acele etmesinler çünkü yakında hep beraber göreceğiz."

Liverpool ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda tamamlanacak olan oyuncu hakkında takımın teknik direktörü Jurgen Klopp da "Mane önümüzdeki sezon hangi takımda olursa olsun çok büyük bir oyuncu olacak." demişti.

Mane ile çok ciddi bir şkeilde ilgilenen Bayern'in Liverpool'a 30 milyon euro bonservis bedeli ve 15 milyon euro da bonuslar içeren bir teklif yaptığı öne sürüldü. Liverpool kanadı bu teklifi düşük bulsa da oyuncuyu önümüzdeki sezon sonunda bedelsiz olarak kaybetme ihtimali de bulunuyor.

Mane bu sezon Liverpool forması ile tam 51 resmi maça çıkarken, 23 gol atıp 5 de asist yaptı.